Vlotte service!

U heeft anti-diefstanbouten? Hou dan zeker de speciale dop binnen bereik voor een vlotte service!

Zomerbanden: ga elke dag veilig op pad

zomerbanden

Uw zomerbanden zijn de standaardschoenen van uw auto. U gebruikt ze elke dag, tenzij wanneer het écht koud wordt en u uw winterbanden oplegt. U denkt dus het best even na over de keuze van de perfecte band voor uw wagen.

 

Kies een band zoals u schoenen kiest

Waarop let u als u nieuwe schoenen koopt - naast hun design? Levensduur? Stevigheid? De keuze van een ideale schoen hangt af van wat u er straks mee doet. En voor banden geldt net hetzelfde.

Hoeveel kilometer legt u jaarlijks af? Op welke wegen rijdt u het vaakst? Rijdt u sportief? Is uw auto vaak zwaar geladen? Al die antwoorden spelen mee in de keuze van de ideale band.

 

Vraag ons advies over zomerbanden

Natuurlijk hebt u ook een budget voor ogen. En specifieke voorkeuren. Leg dat voor aan onze specialisten. Dan gaan ze samen met u op zoek naar de perfecte set zomerbanden.

Maak meteen een afspraak >

 

 

De keuze van een bandenmerk: geen eenvoudige opdracht...

Lido Tyres werkt samen met alle bekende bandenmerken.

Continental banden Michelin banden Pirelli banden Bridgestone banden
Good Year banden Uniroyal banden Semperit banden Nokian banden
Dunlop banden BF Goodrich banden Kleber banden Vredestein banden

 

De keuze van een merk is belangrijk, omdat de kenmerken van de band moeten beantwoorden aan uw verwachtingen. Vóór de verkoop tracht ons personeel uw profiel als bestuurder te achterhalen: hoeveel kilometer legt u jaarlijks af, hoe tevreden bent u over uw huidige banden, welke soort wegen neemt u meestal, hebt u een ’sportieve’ rijstijl, is uw auto vaak zwaar geladen...

Anderzijds is het de bedoeling om de beste band te vinden binnen het budget dat u wenst te besteden. Prijzen kunnen immers sterk verschillen van het ene merk tot het andere.
Alles hangt dus af van uw verwachtingen.